Klasse bonussen bij Weijerseikhout

Wist je dat je bij Weijerseikhout een bonus ontvangt als je een nieuwe collega introduceert? En dat een nieuwe collega tekengeld ontvangt voor het tekenen van het arbeidscontract? In dit artikel leggen we je uit hoe dat precies werkt.

Over de aandraagbonus

Wie kan het beste bepalen of iemand geschikt is om te komen werken in zijn team? Precies, onze collega’s zelf! Want zij werken iedere dag nauw met elkaar samen op de projecten. Daarom kunnen alle collega’s (potentiële) dakspecialisten of zonnepanelenmonteurs aandragen bij Weijerseikhout. En laten we eerlijk zijn: hoe leuk is het om zelf te kiezen met wie je werkt? Zodra het arbeidscontract getekend is – en de proeftijd doorlopen – mag de collega in kwestie een klasse aandraagbonus verwachten. De hoogte van de aandraagbonus verschilt per functieniveau.

Tekengeld bij arbeidscontract

En dat is niet het enige: sinds kort ontvangen nieuwe collega’s die starten bij Weijerseikhout tekengeld. Zo ontvangt een leerling dakspecialist €250, €500 voor een dak- of zonnepanelenspecialist en €750 voor een teamleider. Want wij zijn blij met nieuwe klasse collega’s! Benieuwd naar de vacatures die we op dit moment hebben openstaan? Teken je contract vóór eind 2022 en ontvang – net zoals de mannen hieronder – tekengeld. Bekijk hier alle vacatures!

Meer verhalen met klasse