Wij zijn Weijerseikhout

Aangenaam. Ooit begonnen om mensen na de tweede wereldoorlog een nieuw dak boven het hoofd te bieden. Inmiddels uitgegroeid tot landelijke marktleider op het gebied van het verduurzamen van hellende daken. We adviseren, renoveren én innoveren. Dat alles met maar één doel voor ogen: “Elke dag 50 daken verduurzamen.”

Alleen ga je
sneller, samen
kom je verder

Onze cultuur
is samen sterk

Het succes van Weijerseikhout is onze vriendencultuur. Samen sterk noemen we dat ook wel. We vinden het belangrijk om naar elkaar om te kijken. Plezier met elkaar te hebben. En bovendien altijd samen voor het beste resultaat te gaan. Samen sterk geeft weer hoe we de zaken aanpakken. Hoe we aankijken tegen onze projecten. Maar vooral hoe we omgaan met elkaar. Dat is onze kracht!

 

Onze projecten

Elke dag dagen wij onszelf uit om tot de beste
dakoplossingen te komen. In de grote en innovatieve onderhoud- en renovatieprojecten waarin wij werkzaam zijn, denken wij mee met de wensen van onze opdrachtgevers. Zo adviseren we over diverse soorten daksystemen: van duurzame groendaken tot zonnepanelen en van traditionele pannendaken tot budgetproof staaldaken. Benieuwd naar al
onze projecten?

Wist je dat wij onze
projecten selecteren
op reisafstand?