De allerbeste arbeidsvoorwaarden

Gewaardeerd worden voor wie je bent en wat je doet. Dat is – als je het ons vraagt – waar het écht om draait. Kies je voor Weijerseikhout dan kun je rekenen op de allerbeste arbeidsvoorwaarden. Gewoon omdat we vinden dat jij dat verdient.

Uniek voor onze branche, logisch voor ons.

Geld

Je ontvangt van ons een klasse salaris per 4 weken, afhankelijk van je ervaring en functie. Bekijk alle vacatures om een salarisindicatie per functie te zien. Omdat je naar onze projecten reist kun je rekenen op een standaard reisuren-toeslag van 10% boven op je salaris.

Vrije tijd & vakantiedagen

Naast hard werken vinden we ontspannen ook belangrijk. Daarom krijg jij 20 vakantiedagen en 10 (collectieve) roostervrije dagen per kalenderjaar. Liever (nog) wat meer vakantie? Je kunt maximaal 10 extra vakantiedagen per jaar bijkopen.

Werk 4 dagen
per week

Ben jij net vader geworden en wil je graag een papadag? Of liever een ouwe lullendag omdat het pensioen voor de deur staat? Bij ons krijg je de mogelijkheid om vier dagen per week te werken. Alleen als je dat wilt natuurlijk.

Werken bij Weijerseikhout - groeien in eigen tempo

Persoonlijke ontwikkeling

Daarnaast helpen wij jou met je verdere ontwikkeling in het vak. Zo krijg je twee scholingsdagen per jaar en verschillende veiligheidstrainingen. Doorgroeien is bij ons eerder regel dan uitzondering.

Bonussen &
regelingen

Wij houden van eerlijk delen. Eerlijk delen in winst hoort daar volgens ons ook bij. Zijn de resultaten goed dan mag je rekenen op een stevige bonus. En ben jij het hele jaar aanwezig? Ook dan ontvang je een mooie beloning. Afsluitend kun je een aandraagbonus verdienen met het aandragen van een nieuwe collega.

Gloednieuwe werkkleding
& gereedschap

Kies je voor Weijerseikhout dan ontvang je een gloednieuw kledingpakket, inclusief persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook werken we met het beste gereedschap van Hilti. Zo kun jij doen waar je goed in bent: daken vernieuwen.

Leuke extra’s
voor jou

Benieuwd wat wij verder nog klasse voor je regelen? Als je bij ons komt werken kun je het hele jaar rekenen op leuke extra’s. Bijvoorbeeld een goedgevuld kerstpakket, toffe bedrijfsuitjes en kleinigheidjes om onze waardering uit te spreken. Bovendien maken een aantal collega’s ieder jaar kans op een unieke trip: een herinnering om nooit te vergeten.