Werken-bij-weijerseikhout-winnaars-formule-1

Een onvergetelijke ervaring: naar de F1 in Oostenrijk

Harde werkers verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Daarom verloten we ieder jaar tickets voor een onvergetelijke ervaring voor enkele geluksvogels. Dit jaar wonnen vier collega’s een geheel verzorgd weekend naar de Grand Prix in Oostenrijk. Benieuwd hoe het weekend eruitzag? En hoe ze het gehad hebben? Je leest het hier.

Grand Prix Spielberg Oostenrijk

De gelukkige winnaars René, Fred, Luc & Sjaco wonnen een compleet verzorgde weekendtrip naar Oostenrijk. Met 3 overnachtingen, dagelijks vervoer naar het circuit én de beste plekken op de T3 Gold tribune – hét vak van Max Verstappen – kwamen ze niets tekort. Zo vertelt René: “Ik was nog nooit bij een F1-wedstrijd geweest. Wat een geweldige ervaring was dit! Vanaf onze zitplekken hadden we uitzicht op de hele baan. De adrenaline van de coureurs kon ik echt voelen.”

Onvergetelijke ervaring met collega’s

Het viertal heeft enorm genoten en kijkt terug op een zeer geslaagd weekend. Tijdens de teamdag vertellen ze in geuren en kleuren hoe zij het weekend hebben ervaren: “Wat een waanzinnig weekend om mee te maken. Zeker ook met collega’s op pad. Dat doe je niet zomaar en was echt uniek!” zegt Fred. Luc voegt daar lachend aan toe: we hebben inderdaad samen heel wat herinneringen gemaakt. Ik heb mijn collega’s weer van een andere kant leren kennen.. 😉”

Bingoooo!

Wie er mochten gaan? Dat werd bekend gemaakt door een échte Weijerseikhout bingo. Alle collega’s – die kans wilde maken op tickets – kregen een eigen bingogetal. Bingomasters Lars & Koen gooiden alle getallen in de bingomolen en draaien maar! Benieuwd? Bekijk de video.

Meer verhalen met klasse