overloop.png
lunch-groen.png
schaft.png
overloop.png

Wij zijn Weijerseikhout.

Weijerseikhout is een ambitieuze, energieke familie van klasse dakprofessionals. Wij zijn 60 jaar geleden gestart en hebben ons ontwikkeld tot totaalspecialist van het hellende dak. Zo geven wij advies, denken wij mee bij het ontwerp en produceren wij zelfs onze eigen daken. Wij denken in dakoplossingen. Elke dag dagen wij onszelf uit om tot de beste dakoplossingen te komen. In de grote en innovatieve onderhoud- en renovatieprojecten waarin wij werkzaam zijn, denken wij mee met de wensen van onze opdrachtgevers.

Dit doen wij al meer dan 60 jaar. Vlak na de Tweede Wereldoorlog ging oprichter Jan Weijers langs bij de mensen die een nieuw dak boven hun hoofd nodig hadden. Ons helpende karakter heeft ons groot gemaakt en is nog altijd volop in onze organisatie aanwezig. Onze organisatie is volledig ingericht op verduurzaming. Want dat is waar wij in geloven! Dat wat er al is, toekomstbestendig maken.

websitee.png
klasse-aanhalingstekens.png
klasse-aanhalingstekens.png

De werksfeer is top,

mijn collega's zijn als familie voor me.

old1.jpg
Naamloos-3.png

Samen sterk.

Bij Weijerseikhout zijn wij samen sterk. Wij zijn ervan overtuigd dat een uitstekende samenwerking tot het beste resultaat leidt. Het is niet voor niets dat onze dakprofessionals de fijne werksfeer als belangrijkste organisatiewaarde bestempelen. Om deze sfeer te behouden bieden wij zekerheid, de mogelijkheid om te groeien en leren en bovendien de vrijheid om zelfstandig te werken. Op deze manier kunnen wij continu ons bedrijf verbeteren.

overloop.png

Ons verhaal.

Elke dag dagen wij onszelf uit om tot de beste dakoplossingen te komen. In de grote en innovatieve onderhoud- en renovatieprojecten waarin wij werkzaam zijn, denken wij mee met de wensen van onze opdrachtgevers. Dit doen wij al meer dan 60 jaar. Vlak na de Tweede Wereldoorlog ging oprichter Jan Weijers langs bij de mensen die een nieuw dakboven hun hoofd nodig hadden. Ons helpende karakter heeft ons groot gemaakt en is nog altijd volop in onze organisatie aanwezig.

wit.png

EEN DAG BIJ 

 

Ontmoet jouw toekomstige collega's.

Benieuwd bij wie je allemaal komt werken als je bij ons een arbeidsovereenkomst tekent? Maak alvast kennis met een aantal van onze klasse dakvernieuwers.