bruinewegg_edited.jpg

Vacature

ZONNEPANELEN MONTEUR

Het verduurzamen van bestaande woningen. Dat is waar jij je als zonnepanelen monteur dagelijks mee bezig houdt. Van het aanleggen en aansluiten van de DC-bekabeling, tot het plaatsen van de omvormer. Je werkt in de buitenlucht, bent bezig met je handen en ziet direct resultaat van je werk. En het allerbelangrijkste: je staat nooit alleen! Samen sterk noemen we dat ook wel. Wist je dat we in 2022 zijn uitgeroepen tot beste werkgever? Lees snel verder om erachter te komen waarom. 

Voorstelrondje. 
 

Wij zijn Weijerseikhout. Aangenaam. Ooit begonnen om mensen na de tweede wereldoorlog een nieuw dak boven het hoofd te bieden. Inmiddels uitgegroeid tot landelijke marktleider op het gebied van het verduurzamen van hellende daken. We adviseren, renoveren én innoveren. Dat alles met maar één doel voor ogen: “Elke dag 50 daken verduurzamen.” En dat doen we samen. Zo vinden we het belangrijk om naar elkaar om te kijken, plezier met elkaar te hebben en bovendien altijd samen voor het beste resultaat te gaan. Dat is onze kracht!

WCWP-BW-2022-2_edited.png

Wat jij gaat doen
 

Goedemorgen! Jouw werkdag bij Weijerseikhout start met een bak koffie op één van onze solarprojecten. Samen met je vaste buddy neem je de planning voor die dag door. Alles duidelijk? Dan gaan jullie samen aan de slag met het monteren van zonnepanelen op daken voor woningcorporaties en grote onderhoudspartijen. Om je werk goed uit te kunnen voeren ben je oplossingsgericht en een échte teamplayer. Verder bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit:

 • Het monteren van zonnepanelen

 • Het aanleggen en aansluiten van de DC-bekabeling

 • Het plaatsen en aansluiten van de omvormer op de DC-bekabeling

 • Het opleveren van het PV-systeem aan de bewoner

 • Het regelen van de materiaalvoorraden en de werk- en opdrachtbonnen

 • Eventueel doorontwikkelen tot aanleggen AC-traject (van omvormer naar meterkast). 

 

Aangezien je op hoogte werkt is veilig werken enorm belangrijk. Met onze VCA**certificering & Safety Culture Ladder garanderen we veilig werken op onze projecten. Bovendien werken we met zoveel mogelijk verreikers en kranen op onze projecten om het werk zo licht mogelijk te maken. Samen met je teamgenoot ben je verantwoordelijk voor het project, leren jullie van elkaar en genieten jullie van de vrijheid. Klinkt goed, toch?

Benieuwd hoe werken bij ons eruit ziet?
 

Geld, vrije tijd & meer..
 

Bij een klasse club horen natuurlijk ook klasse arbeidsvoorwaarden. Daarom zetten we de belangrijkste punten voor je op een rijtje:

 • Je ontvangt van ons een klasse brutoloon tussen €2.440,- en €3.270,- per vier weken, afhankelijk van je ervaring;

 • Je krijgt 20 vakantiedagen en 10 (collectieve) roostervrije dagen per kalenderjaar. Liever nog meer vakantie? Je mag maximaal 10 extra vakantiedagen per kalenderjaar bijkopen; 

 • Werk jij graag een dagje minder per week? Dat kan! Alleen als je dat wilt natuurlijk;

 • Onze personeelsbegeleidster helpt jou met je verdere ontwikkeling in het vak. Trainen, leren en opleidingen: doorgroeimogelijkheden genoeg! 

 • Verder houden we van eerlijk delen. Daarom belonen onze mensen het hele jaar door met diverse bonussen. Wat dat precies inhoudt vertellen we je graag in een gesprek

 • Wist je dat er nog veel meer arbeidsvoorwaarden te ontdekken zijn? Bekijk hier de volledige CAO.

 

Maar waar het – wat ons betreft – écht om draait is dat we je waarderen om wie je bent en wat je doet. Hier besteden we veel aandacht aan. Bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat je in de beste werkkleding loopt én door uit te pakken met legendarische bedrijfsuitjes en feestjes. Naast een leuke werkplek, krijg je er een energieke vriendengroep bij!  

Wat wij vragen
 

Naamloos-3.png

Wij kijken niet alleen naar wat je kunt, maar vooral ook naar wie je bent als persoon. Een zonnepanelen monteur met klasse:

 • Heeft allround kennis op het gebied van solar-installaties;

 • Heeft een positieve werkmentaliteit en gaat geen obstakel uit de weg;

 • Heeft – bij voorkeur – een rijbewijs. 

 

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Laat het ons weten en solliciteer direct! 

Psst: eerst nog even benieuwd naar onze sollicitatieprocedure? Kijk hier!

Ontmoet jouw toekomstige collega's

Benieuwd bij welke andere klasse dakspecialisten bij jou in het team werken?

Maak alvast kennis met je nieuwe teamgenoten!