Weijerseikhout is een ambitieuze, energieke familie van dakprofessionals. Wij zijn 60 jaar geleden gestart op het dak en hebben ons in die tijd ontwikkeld tot totaalspecialist. Zo geven wij advies, denken wij mee bij het ontwerp en produceren wij zelfs onze eigen daken. Wij denken in dakoplossingen.

 
SAMEN STERK

Wij zijn totaalspecialist van het hellende dak. Nee, het is meer dan dat. Elke dag dagen wij onszelf uit om tot de beste dakoplossingen te komen. In de grote en innovatieve onderhoud- en renovatieprojecten waarin wij werkzaam zijn denken wij mee met de wensen van onze opdrachtgevers. Dit doen wij al meer dan 60 jaar. Vlak na de Tweede Wereldoorlog ging oprichter Jan Weijers langs bij de mensen die een nieuw dak boven hun hoofd nodig hadden. Ons helpende karakter heeft ons groot gemaakt en is nog altijd volop in onze organisatie aanwezig. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een grote club van meer dan 80 energieke dakprofessionals die denken in dakoplossingen. 

Bij Weijerseikhout zijn wij samen sterk. Wij zijn er van overtuigd dat een uitstekende samenwerking tot het beste resultaat

leidt. Het is niet voor niets dat onze dakprofessionals de fijne werksfeer als belangrijkste organisatiewaarde bestempelen. Om deze sfeer te behouden bieden wij zekerheid, de mogelijkheid om te groeien en leren en bovendien de vrijheid om zelfstandig te werken. Op deze manier kunnen wij continu ons bedrijf verbeteren.

Wanneer je komt werken bij Weijerseikhout kom je te werken in een energiek team van dakprofessionals. Wij conformeren ons aan de CAO Hellende Daken, dit betekent dat je uitstekende arbeidsvoorwaarden mag verwachten. Daarnaast bieden wij je een tijdelijk contract, met als doel een vast dienstverband. Maar dat is niet alles, zo nemen wij ook jouw persoonlijke ontwikkeling serieus. Het kan dus maar zo zijn dat je start als dakspecialist maar je in een aantal jaar verder weet te ontwikkelen tot bijvoorbeeld uitvoerder of projectleider. Dit is afhankelijk van jouw ambities! 

Contact

Ambachtsweg 18

6562 AV Groesbeek

Weijerseikhout B.V.

volg ons op

© 2018 by Weijerseikhout

  • Instagram
  • Facebook - White Circle