pr211105_139_edited.jpg
overlaygroen1_edited.png

Lars Weijers

pr220112_282.jpg

Weijerseikhout bekroond
tot World-class Workplace

Weijerseikhout is verkozen tot World-class Workplace 2022, zo maakte Effectory op 4 februari bekend op basis van een grootschalig onderzoek naar goed werkgeverschap. Het label is een onderscheiding voor uitstekend werkgeverschap en onderstreept de inzet van Weijerseikhout om de bevlogenheid onder huidige en toekomstige medewerkers te bevorderen.

blog.png
clock (1).png

2 min

World-class Workplace labels worden uitgedeeld aan organisaties die boven de wereldwijde benchmark voor goed werkgeverschap scoren. Deze score wordt gemeten aan de hand van de employee Net Promoter Score (eNPS). Weijerseikhout scoorde ruim boven het Nederlands gemiddelde. Lars Weijers, algemeen directeur van Weijerseikhout: “We zijn ontzettend trots dat wij het keurmerk van Effectory in ontvangst mogen nemen. Voor ons is dit hét bewijs dat onze collega’s met veel plezier bij Weijerseikhout werken. Samen met alle collega’s zorgen we ervoor dat onze organisatie een geweldige plek is om te werken, daar bouwen we aankomend jaar (nog) verder aan. 

Het World-class Workplace label is gebaseerd op de feedback van medewerkers. Organisaties kunnen het World-class Workplace keurmerk alleen verdienen door een positieve beoordeling van hun eigen medewerkers. Medewerkers beoordelen hun werkgever anoniem op basis van zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent. Hier komt een score uit. Alleen werkgevers met een score boven het gemiddelde van het land of de sector die voor deze sector van toepassing is, mogen het keurmerk dragen.

Over het keurmerk

witte-streepjes.png
Nederland.png