Bij ons heb je geen diploma nodig om direct aan de slag te gaan. Wij leiden je aan de hand van ons eigen unieke opleidingstraject op tot een échte vakspecialist! Ons opleidingstraject bestaat uit drie belangrijke pijlers. Wij geloven dat de combinatie van onze drie pijlers ervoor zorgt dat jij een succesvolle dakspecialist wordt! Zo volg je enerzijds een opleiding tot dakspecialist via GAan in de bouw (pijler 1) en word je daarnaast door ons praktisch opgeleid op het dak (pijler 2). Bovendien word je het gehele traject persoonlijk begeleid door onze jobcoach (pijler 3). Zij kijkt samen met jou naar je persoonlijke ambities en helpt je vooruit! 

 
OPLEIDEN
GAAN IN DE BOUW

Je volgt een opleiding tot dakspecialist via GAan in de bouw. Afhankelijk van jouw ervaring en niveau bepalen wij samen welke module(s) het beste bij je passen. De opleiding bestaat uit elf modules die je in je eigen tempo kunt volgen. Wanneer je alle modules volgt ontvang je een branchediploma op Europees niveau 3. Piet vertelt je er in de video wat meer over. 

 
PRAKTISCH OPLEIDEN
OP HET DAK

Naast de opleiding ben je het grootste gedeelte van de week gewoon aan het werk. Lekker in de buitenlucht en met je handen bezig. Omdat Weijerseikhout door het hele land werkt, kom je op verschillende projecten terecht. Je loopt met een leermeester mee die jou de kneepjes van het vak leert. De werkzaamheden die je op het dak uitvoert sluiten aan bij de modules die je op dat moment volgt. Kevin vertelt meer over het praktisch opleiden op het dak.

Zo ziet de dag van Kevin eruit

 
PERSOONLIJKE BEGELEIDING
 VAN JOBCOACH LOBKE

Daarnaast word je vanuit Weijerseikhout persoonlijk begeleid door onze jobcoach Lobke. Met haar bespreek je jouw ambities en zoek je uit welk traject het beste bij jou past. Het gehele traject blijft zij jouw aanspreekpunt en kun je dus voor alles bij haar terecht. Lobke heeft zin om met jou aan het werk te gaan. Heb jij dat ook? 

Contact

Ambachtsweg 18

6562 AV Groesbeek

Weijerseikhout B.V.

volg ons op

© 2018 by Weijerseikhout

  • Instagram
  • Facebook - White Circle