_VO_1230.jpg
overlaygroen1_edited.png

Veelgestelde vragen

Wat is het bijzondere aan het beroep dakspecialist?

Het werken in een team. ‘Samen sterk’ noemen wij dat bij Weijerseikhout ook wel. Bij ons werk je in vaste teams waarbij iedereen elkaar helpt. Zo leren wij van elkaar en staan we samen sterk. Maar naast het werken in het team worden ook individuele vaardigheden van je gevraagd. Dit zorgt ervoor dat de werkzaamheden afwisselend zijn. Mede doordat je steeds weer op een andere bouwplaats werkt, leer je steeds weer wat nieuws bij. Het leuke daaraan is dat je ook veel nieuwe mensen leert kennen! 

Waarom gebruikt Weijerseikhout de term ‘klasse’? 

De term klasse past uitstekend bij wie wij zijn, wie er bij ons werken en hoe wij de zaken geregeld willen hebben. Klasse is een positieve kreet voor een groep/familie. Weijerseikhout is een familiebedrijf met een hechte groep mensen. Wij streven ernaar om bij Weijerseikhout alles - van de uitjes tot en met het salaris – tot in de puntjes te regelen. Oftewel met klasse! Geen standaard vakcursus, maar een klasse opleidingsprogramma. Geen gewoon kerstpakket, maar een klasse kerstpakket. Geen basismaterialen, maar voor iedereen klasse gereedschappen. Wij organiseren geen gewone BBQ, maar een klasse BBQ. Daarnaast werken er bij Weijerseikhout alleen maar klasse medewerkers. Dit betekent vakmensen en dakspecialisten van de allerhoogste klasse. Enthousiast, ambitieus, sociaal. Specialisten die altijd bereid zijn om nét dat stapje extra zetten. Gewoon klasse dus! 

Over welke eigenschappen moet ik beschikken om dakspecialist te worden? 

Natuurlijk moet je iemand zijn die ervan houdt om in de frisse lucht te werken. Je moet tegen een stootje kunnen, maar je hoeft zeker geen krachtpatser te zijn. Zo werken wij met moderne machines om het fysieke werk zo veel mogelijk te beperken. Voor het specialistische vakwerk zijn praktische skills noodzakelijk. Als laatste is het belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt, aangezien je op heel wat meters hoogte werkt. 

Hoe groot zijn de teams?

Bij Weijerseikhout werken we in vaste teams van gemiddeld 6 personen. Dit betekent dat je een hechte groep wordt en goed op elkaar ingespeeld bent. Een team bestaat uit een teamleider, een assistent teamleider, een dakspecialist en een dakassistent. Daarnaast is er natuurlijk altijd plaats voor een leerling dakspecialist. 

Wat maakt Weijerseikhout een klasse werkgever?  

Wij zorgen goed voor onze mensen. Heel goed zelfs! En dat gaat verder dan een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Bij Weijerseikhout staat een gezellige werksfeer centraal. Work hard, play hard! Hier besteden we veel aandacht aan door regelmatig feestjes te organiseren. Zo is er ieder jaar een groot kerstfeest, een gezellige bouwvak-BBQ, diverse teamuitjes - waarbij we ook partners en kinderen betrekken - en doen we samen mee aan de Zevenheuvelenloop. Met jouw verjaardag staat er een klasse taart voor je klaar en op z’n tijd regelen we een klasse schaft op de bouwplaats. En laten we het kerstpakket, een paasgeschenk en een sinterklaaspresentje niet vergeten. Gewoon, omdat we het belangrijk vinden om te laten zien dat we jou waarderen. Twee keer per jaar organiseren we een samen sterk bijeenkomst voor het hele bedrijf. Tijdens deze bijeenkomst kun je jouw stem laten horen en meedenken over de ontwikkelingen van Weijerseikhout. Hoeft niet, maar mag wel! Voor lekker eten en drinken zorgen we sowieso. Wij denken niet alleen in het belang van het bedrijf, maar juist in het belang van de medewerkers. Want die maken iedere dag het verschil, voor Weijerseikhout en voor onze klanten.  

Wat is verder nog interessant? 

Vanwege de veelzijdigheid van het beroep is het ook mogelijk om je te specialiseren. Op deze manier kun je een veelgevraagde expert worden. Zo kun je je bijvoorbeeld specialiseren in zinkwerk of het installeren van zonnepanelen. Deze werkzaamheden blijven vakmanschap en kunnen ook in de toekomst niet door machines vervangen worden. Jij bent en blijft dus een veelgevraagde specialist mét een uitstekend toekomstperspectief! 

klasse-logo.png
up-arrow (groen).png