pr211105_094.jpg
overloop.png

KVGM-COÖRDINATOR
28 - 40 UUR

vacature

Wij zijn Weijerseikhout. Een écht familiebedrijf dat het belangrijk vindt dat onze familie in de toekomst kan blijven bloeien. Met een hecht team van klasse vakmensen werken we daar elke dag aan. Als KVGM-coördinator bij Weijerseikhout ben je verantwoordelijk voor het Kwaliteit Veiligheid Gezondheid Milieu-beleid van Weijerseikhout. Meer weten? Lees snel verder!   

Wij werken veilig of we werken niet! 

Werken op renovatieprojecten is niet zonder gevaar. Bij Weijerseikhout werken we met machines zoals kranen en verreikers, verschillende soorten handgereedschap en meestal op grote hoogte. Daarom besteden we door het hele jaar heen veel aandacht aan veilig werken. Niet alleen door scherp te zijn op veiligheidsprocedures, maar juist ook ons te richten op veilig werkgedrag.

 

Om de veiligheidsprocedures te borgen zijn wij VCA* gecertificeerd en willen wij onze VCA-certificering in 2022 upgraden naar VCA**. Ook zijn wij bezig met de implementatie van de veiligheidsladder, waar onze ambitie uitgaat naar trede 3. Ons doel? Iedereen aan het einde van een werkdag weer veilig thuis!

Wat jij gaat doen:

Als KVGM-coördinator ben je verantwoordelijk voor een proactieve coördinatie en sturing van de uitvoering van het KVGM-beleid. Dit vraagt om een grote mate van zelfstandigheid, creativiteit en oplossingsvermogen. Je bent de centrale spil, het aanspreekpunt en uiteindelijk verantwoordelijk voor het KVGM-beleid binnen Weijerseikhout. Je ondersteunt de projectteams (de dakteams, procesleiders, projectleiders, uitvoerders, etc.) bij de uitvoering van het KVGM-beleid. Een ontzettend verantwoordelijk en uitdagende functie dus. Is dit waar jij blij van wordt? Dan worden wij ook blij van jou!

Als KVGM-coördinator mag jij:

 • Verantwoordelijk zijn voor proactieve coördinatie en uitvoering van het kwaliteits- veiligheids-, gezondheid-, en milieubeleid. Dit leg je vast conform VCA. 

 • Het creëren van een veilige werkomgeving door de ontwikkeling en uitvoering van het KVGM-beleid verder vorm te geven. 

 • Plannen, organiseren en coördineren van de KVGM overleggen, de toolbox-instructies, het KVGM-management systeem, KVGM-audits en werkplekinspecties;

 • Bewaken, beheren en coördineren van alles wat met ons gereedschap en onze machines, kranen, verreikers, etc. te maken heeft;

 • Ondersteunen van het magazijn en aanspreekpunt van de magazijnbeheerder;

 • En tot slot het allerbelangrijkste: al jouw kennis en kunde met betrekking tot alle KVGM-aspecten inbrengen en uitvoeren!

Wie ben je?

Bovenal ben je een gezellige collega die Weijerseikhout verder wil helpen bouwen aan een duurzame toekomst! Verder ben je praktisch ingesteld, kan je goed plannen & organiseren en heb je een proactieve houding. Je bent een echte teamplayer en kan je makkelijk en duidelijk communiceren en sturing geven. ​

Verder heb je?

 • Ruime ervaring in en kennis van het veilig werken in de bouw;

 • Een diploma MVK (middelbaar Veiligheidskundige) en/of OVK (Operationeel Veiligheidskundige);

 • VCA Veiligheid voor Operationeel leidinggevenden;

 • Een rijbewijs.

klassemerkverhaal-arbeidsvoorwaarden - k
klassemerkverhaal-arbeidsvoorwaarden - k

press to zoom
klassemerkverhaal-werkzaamheden - kopie.
klassemerkverhaal-werkzaamheden - kopie.

press to zoom
klassemerkverhaal-werksfeer - kopie
klassemerkverhaal-werksfeer - kopie

press to zoom
klassemerkverhaal-arbeidsvoorwaarden - k
klassemerkverhaal-arbeidsvoorwaarden - k

press to zoom
1/3

Zaken die wij klasse voor jou regelen:

Je komt te werken in een gedreven, jonge club met enthousiaste collega’s. Persoonlijke ontwikkeling is hierbij van belang. Er wordt niet alleen gekeken naar wat je kan, maar ook naar wie je bent. Daarnaast kun je het volgende verwachten:

 • Een salaris tussen de €3.000,- en €4.200,- bruto per maand basis van een fulltime dienstverband en ervaring;

 • Je krijgt 20 vakantiedagen en 10 roostervrije dagen, gedeeltelijk collectief vastgesteld, op basis van een fulltime dienstverband;

 • 8% vakantiegeld conform CAO Hellende Daken;

 • Genoeg doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden. Zo faciliteren wij scholingsdagen, veiligheidstrainingen en een jobcoach;

 • Informele sfeer waarbij er - naast hard werken - ook genoeg plek is voor gezelligheid door sportevenementen, een bouwvak-BBQ en andere leuke uitjes!

Wij zijn Weijerseikhout!

We realiseren ons dat we best wat van je vragen, maar daar staat natuurlijk ook iets tegenover! Wanneer je komt werken bij Weijerseikhout ben je vanaf dag één onderdeel van een jonge club gedreven en enthousiaste collega’s. Wij zijn een no-nonsense organisatie met een informele sfeer. Wij zijn sterk in ontwikkeling als organisatie, hierbij streven wij ernaar om voorop te lopen en onszelf continu te vernieuwen. Ook jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we hierbij erg belangrijk. We kijken niet alleen naar wat je kan, maar ook naar wie je bent. 

Herken jij jezelf in de persoon die wij zoeken? En lijkt deze functie je wel wat? Dan horen we graag van jou! Solliciteren kan eenvoudig via onderstaande button.

Naamloos-3.png

Ontmoet jouw toekomstige collega's.

Benieuwd naar jouw toekomstige collega's? Ze stellen je graag alvast aan je voor!

Psst: eerst nog even benieuwd naar onze sollicitatieprocedure? Kijk hier!

witte-streepjes.png