Sollicitatieprocedure

Heb je een vacature gevonden die bij jou past? Dit is wat je kan verwachten als je bij ons solliciteert. 

Ik vind het fijn dat ik mijn eigen ding kan doen. Ik werk zelfstandig en voel me niet op mijn vingers gekeken.

Je solliciteert

Dit is super eenvoudig: je vult gewoon je naam, e-mailadres en telefoonnummer in op het formulier op deze website. 

Een belletje van je toekomstige collega

We bellen je binnen 3 werkdagen om je te bedanken voor je sollicitatie. Als we elkaar dan toch aan de telefoon hebben, dan maken we meteen even kennis. Wie ben je? Waar woon je? We zijn benieuwd naar jou! Uiteraard vertellen we je ook graag wat meer over het werk bij Weijerseikhout. Heb je al vragen? Stel ze gerust!

We nodigen je uit om een kop koffie te komen drinken met twee toekomstige collega’s op ons kantoor in Groesbeek (kei gezellig!). Is deze locatie niet handig voor jou? Dan spreken we gewoon op een andere plek af. Ook het tijdstip bepalen we in overleg. Als je wilt, spreken we zelfs buiten kantoortijden af. Tijdens het gesprek leren we elkaar beter kennen en horen we graag wat jouw wensen zijn.

Tijd voor koffie!

Wederzijdse liefde?

We laten je niet langer in spanning. We bellen je zo snel mogelijk – het liefst nog dezelfde dag – om je te laten weten of we je als onze nieuwe collega zien. Zie jij het ook nog steeds zitten om voor ons aan de slag te gaan? Dan vieren we dat met een arbeidscontract. Welkom bij Weijerseikhout!

Contact

Ambachtsweg 18

6562 AV Groesbeek

Weijerseikhout B.V.

volg ons op

© 2020 Weijerseikhout

  • Instagram
  • Facebook - White Circle