pr211105_141.jpg

Vacature

MEEWERKSTAGIAIR(E) COMMUNICATIE | HBO/WO

Wil jij zelf aan de slag met het ontwikkelen van creatieve content? En heb jij interesse in zowel communicatie als grafisch ontwerp? Dan ben je aan het juiste adres! Voor de communicatie-afdeling van Weijerseikhout zoeken we per september een creatieve marketing-/communicatiestagiair(e). Je wordt begeleid door een communicatieadviseur én grafisch ontwerper. Samen bekijken we waar jij energie van krijgt en je verder in wilt ontwikkelen. Ons doel? Samen de corporate visie van Weijerseikhout vertalen naar effectieve communicatiemiddelen. Meer weten? Lees dan verder! 

Voorstelrondje
 

Wij zijn Weijerseikhout. Aangenaam. Ooit begonnen om mensen na de tweede wereldoorlog een nieuw dak boven het hoofd te bieden. Inmiddels uitgegroeid tot landelijke marktleider op het gebied van het verduurzamen van hellende daken. We adviseren, renoveren én innoveren. Dat alles met maar één doel voor ogen: “Elke dag 50 daken verduurzamen.” En dat doen we samen. Zo vinden we het belangrijk om naar elkaar om te kijken, plezier met elkaar te hebben en bovendien altijd samen voor het beste resultaat te gaan. Dat is onze kracht!

WCWP-BW-2022-2_edited.png

Wat jij gaat doen
 

Goedemorgen! Jouw stagedag begint met kop koffie of thee op ons kantoor in Groesbeek. Vandaag werk je het interview uit dat je gister hebt gehouden met één van onze dakspecialisten. Vervolgens schrijf je een social update voor de blog en maak je een spetterend beeld dat volledig aansluit bij de huisstijl van Weijerseikhout. Na de lunch ga je in gesprek met communicatieadviseur Anne. Jullie bespreken welke acties er op de takenlijst staan voor interne communicatie en employer branding en stellen een plan op. Je sluit de dag af met het ontwerpen van banner(s) om zo de zichtbaarheid van Weijerseikhout op de bouwplaats te vergroten. Zo krijg je tijdens jouw stage een kijkje in de keuken van het marketing-/communicatieteam. Verder is er veel ruimte voor eigen initiatief en kan je je eigen project vormgeven. Klinkt goed, toch?

up-arrow (groen)_edited.png

Sneak peek achter de schermen..
 

Geld, vrije tijd & meer..
 

Bij een klasse club horen natuurlijk ook klasse stagevoorwaarden. Daarom zetten we de belangrijkste punten voor je op een rijtje:

  • Een stagevergoeding van €408 bruto op basis van 40 uur (minder uren werken is mogelijk)

  • Ruimte en tijd voor persoonlijke begeleiding en ontwikkeling

  • Een fijne werkplek met veel ruimte voor eigen initiatief 

  • Legendarische bedrijfsuitjes en -feestjes

Wat wij vragen
 

Naamloos-3.png

Wij kijken niet alleen naar wat je kunt, maar vooral ook naar wie jij bent als persoon.

De marketing- en communicatiestaigaire die we zoeken:

  • Wil zich graag verder ontwikkelen in het marketingcommunicatie vak; 

  • Heeft een positieve werkmentaliteit en gaat geen obstakel uit de weg;

  • Is een échte teamplayer.

 

Ben jij de enthousiaste stagiair die wij zoeken? Laat het ons weten en solliciteer direct! 

anne&silke.jpg

Psst: eerst nog even benieuwd naar onze sollicitatieprocedure? Kijk hier!

Ontmoet jouw toekomstige collega's

Benieuwd bij welke andere collega's bij Weijerseikhout werken?

Maak alvast kennis met je nieuwe teamgenoten!