pr211105_141.jpg

Vacature

FRONT OFFICE MEDEWERKER (24 UUR)

Heb jij aan één woord genoeg? Overzie jij alles? En ben je graag bevlogen met je werk bezig? Lees dan wat Weijerseikhout jou te bieden heeft! 

Voorstelrondje. 
 

Weijerseikhout draagt al meer dan 60 jaar bij aan de verduurzaming van bestaande woningen door hellende daken te onderhouden en te renoveren. Daarnaast richten wij ons ook op het plaatsen van zonnepaneelsystemen. Onze organisatie is hier volledig op ingericht, want verduurzaming is waar wij in geloven! Dat wat er al is, toekomstbestendig maken. Aangezien wij een echt familiebedrijf zijn vinden wij het belangrijk dat onze familie ook in de toekomst kan blijven bloeien. Wanneer je voor Weijerseikhout kiest, kan jij daar aan bijdragen én ben je onderdeel van ons familiebedrijf!

WCWP-BW-2022-2_edited.png

Jij past perfect bij ons wanneer:
 

 • Jij vanuit jouw enthousiasme en warme persoonlijkheid elke dag zorgt voor een warm bad voor onze collega’s en relaties (zowel persoonlijk, telefonisch als per mail).  Zo ben jij echt het visitekaartje van ons bedrijf: je aanwezigheid bij de ontvangstbalie is de kern van je functie

 • Jij ervaring of een opleiding als allround (administratief) front office medewerker / secretarieel medewerker hebt en dit wil inzetten om onze afdeling verder te professionaliseren

 • Jij veel waarde hecht aan samenwerken en bijdraagt aan ons teamgevoel. Daarnaast ben je  prima in staat om zelfstandig te werken

 • Jij je eigen plekje verovert door de backoffice medewerker te ondersteunen in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan, voorraadbeheer, netjes houden van de algemene ruimtes, , archivering en administratieve werkzaamheden.

Benieuwd waarom onze collega's bij Weijerseikhout werken?
 

up-arrow (groen).png

Vanuit onze supportafdeling in Groesbeek ondersteunen wij onze collega’s bij allerlei voorkomende situaties. Wij dienen als vraagbaak voor al onze collega’s op het gebied van Finance, HR en Facility. Op dit moment bestaat ons team uit 8 collega’s en zijn we op zoek naar een 9de teamlid om ons te komen versterken. Als front office medewerker neem je zowel facilitaire-, HR- & administratieve taken op je. Hierin werk je nauw samen met al je teamleden.

Voordat we je vertellen wat je nodig hebt om te solliciteren, eerst even de belangrijkste zaken:

 • We bieden jou een salaris tussen de €2.400,- en €2.800,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband en afhankelijk van de ervaring die je met je meebrengt 

 • Je krijgt 20 vakantiedagen en 12 ATV dagen, waarvan 2 scholingsdagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband 

 • 8% vakantiegeld conform CAO Hellende Daken

 • Persoonlijke aandacht middels jaargesprekken en inzet van onze jobcoach

 • Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden, zowel in functie als in salaris

 • Jouw werktijden zijn tussen 08:30 uur – 17:00 uur, voor onze collega’s buiten is dit tussen 06.00 uur – 16.00 uur 

 • Kerstpakket, paasgeschenk, sinterklaaspresentje

 • Natuurlijk werken we samen hard, maar een bouwvakBBQ of Zevenheuvelenloop vinden we net zo leuk, wij zijn naast hardwerkend, ook informeel en best gezellig 😉 

 • Twee keer per jaar organiseren we een SamenSterk bijeenkomst, waarbij jij als collega de mogelijkheid krijgt om mee te denken over de ontwikkelingen van Weijerseikhout. Daarbij ontbreekt het ons nooit aan lekker eten en drinken. 

Om bovenstaande goed uit te kunnen voeren, heb je:

(Ruime) kennis van algemene secretariële taken en de wens om breed inzetbaar bezig te zijn op administratief, facilitair en HR-gebied. Maar net zo belangrijk vinden we dat je een goede werkmentaliteit en een flexibele werkhouding meebrengt. En je natuurlijk graag samenwerkt binnen een team. Daarnaast is een praktische en probleemoplossende houding erg handig en is het fijn wanneer je minimaal 24 uur per week beschikbaar bent. Je gaat sowieso werken op de woensdag, verder zijn we flexibel als het gaat om de indeling van deze uren. Naast deze eisen en wensen ben jij een enthousiast persoon die met plezier bezig is met zijn/haar werk! 

Wij zijn Weijerseikhout!

Naamloos-3.png

We realiseren ons dat we best wat van je vragen, maar daar staat natuurlijk ook iets tegenover! Wanneer je komt werken bij Weijerseikhout ben je vanaf dag één onderdeel van een jonge club gedreven en enthousiaste collega’s. Wij zijn een no-nonsense organisatie met een informele sfeer. Wij zijn sterk in ontwikkeling als organisatie, hierbij streven wij ernaar om voorop te lopen/onszelf continu te vernieuwen. Ook jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we hierbij erg belangrijk. We kijken niet alleen naar wat je kan, maar vooral naar wie je bent! 

Direct solliciteren? Bij ons kun je meteen aan de slag! Stuur je motivatie en cv naar: s.bakker@weijerseikhout.nl. Binnen een week ontvang je van ons een reactie op je sollicitatie. Meer informatie over de vacature? Bel 024 – 399 5322 en vraag naar Saskia Lindhout. 
 

Ontmoet jouw toekomstige collega's

Benieuwd bij welke andere klasse dakspecialisten bij jou in het team werken?

Maak alvast kennis met je nieuwe teamgenoten!