2019_03_MPA_Weijerseikhout_1646.jpg
overlaygroen1_edited.png
Marc-Rodrigues-Dakspecialist.jpg
Hans-Janssen-Teamleider.jpg

Hans (links) & Marc (rechts)

Een klasse bonus voor het aandragen

van dakspecialisten 

In “verhalen met klasse” vertellen collega’s van Weijerseikhout een klasse verhaal. Dit keer is het de beurt aan Marc & Hans, die beide een bonus hebben ontvangen voor het aandragen van een nieuwe dakspecialist bij Weijerseikhout. Onze klasse dakscout André verraste de twee op de bouwplaats met een cheque en sprak met ze over de bonus. Benieuwd? Lees snel verder!

blog.png
clock (1).png

3 min

Waarom dakspecialisten aanbevelen?

De eerste die een nieuwe collega heeft aangedragen is Hans. Hans Janssen werkt zelf al lang bij Weijerseikhout en vierde afgelopen jaar zelfs zijn 25 jarige jubileum. Dat hij na al die jaren nog steeds hart voor de zaak heeft blijkt, zo heeft hij zijn neefje Tom Jillessen aangedragen. Na een eerste kennismaking met André was er direct een klik. En dus is hij in september gestart als leerling solarmonteur. Voor het aandragen van een leerling ontvangt Hans een klasse bonus van €750,- euro netto. Hans: “Super leuk dat mijn neefje Tom nu ook bij onze club hoort. Van onze familie werken er inmiddels al een hele hoop bij Weijerseikhout. Top dat dit zo gewaardeerd wordt.” 

Hans draagt leerling solarspecialist Tom aan

witte-streepjes.png
bonus2(goede).jpg

Ik ben blij dat mijn neefje Tom nu ook bij onze club hoort.

klasse-aanhalingstekens.png
klasse-aanhalingstekens.png

Bij Weijerseikhout kunnen alle collega’s (potentiële) dakspecialisten aandragen. Wij geloven dat onze collega’s zelf het beste weten wie het meest geschikt is om bij ze in het team te komen werken. Ook weten we uit een intern onderzoek dat veel van onze dakspecialisten andere dakspecialisten kennen. 

Bijvoorbeeld omdat ze hier al eens mee samen hebben gewerkt of kennen vanuit de vrienden- of familiekring. En laten we eerlijk zijn: hoe leuk is het om zelf te kunnen kiezen met wie je werkt? Uiteraard staat hier iets tegenover: wanneer het arbeidscontract getekend is kan de collega in kwestie een klasse aandraagbonus verwachten.

Marc introduceert ervaren dakspecialist Marcel

​​Ook collega Marc Rodrigues heeft een nieuwe collega aangedragen. Oude bekende Marcel Platenburg is weer terug bij Weijerseikhout. Aangezien Marcel al heel wat jaren ervaring heeft op het dak, ontvangt Marc een bonus van €1.000 netto. Marc: “Wat ik ga doen met de bonus? Deze deel ik met ons hele team Brabant. Zodra het weer kan ben ik van plan om iedereen te trakteren op een gezellig team-etentje. Het werk dat we elke dag neerzetten op de bouwplaats vind ik écht een teamprestatie. Dat mag dus zeker gedeeld worden!”

bonus4(goede).jpg

Van de bonus ga ik met ons hele team Brabant uiteten.

klasse-aanhalingstekens.png
klasse-aanhalingstekens.png
up-arrow (groen).png