pr211105_139_edited.jpg
overlaygroen1_edited.png
Meld je aan voor ons leer-werktraject

Bouw aan jouw toekomst

Wil jij buiten aan de slag en tegelijkertijd een goed maandsalaris verdienen? Wij helpen je in no-time het dak op: met of zonder diploma. Aan de hand van verschillende praktijkmodules leren we je hoe dakrenovatie op hoog niveau eruitziet. Zo maak je kennis met diverse soorten daksystemen, leer je hoe het plaatsen van zonnepanelen werkt én weet jij – na het afronden van de opleiding - hoe je zelf een dakkapel plaatst. Iets voor jou? 

Leren & geld verdienen

Kies je voor Weijerseikhout dan kom je te werken in één van onze leerteams. Dit is jouw vaste team waarmee je samenwerkt op een project. Zij kunnen niet wachten om je te leren kennen en laten je graag kennis maken met het vak.

Gewoon door het te doen dus. Bevalt het werken met je handen goed? Dan krijg je de kans om in te stromen in een niveau 2 en/of niveau 3 opleiding via Gaan in de Bouw. 

Start jij met de opleiding? Dan volg je elke 2 maanden – samen met een groep collega’s - een praktijkmodule in het opleidingscentrum in Horst, Limburg. Iedere vakmodule staat in het teken van een nieuw onderwerp, denk bijvoorbeeld aan: veilig werken op hoogte, brandveiligheid of werken met zink. De module duurt twee tot vijf werkdagen en wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Zijn alle modules succesvol afgerond? Dan ontvang je een officieel Europees erkend branchediploma. Bovendien krijg je na het behalen van alle vakmodules de mogelijkheid het diploma om te zetten naar een officieel MBO-diploma. Hiervoor volg je via een EVC-traject nog wat extra vakken waaronder Nederlands, rekenen en basisvorming. Zo bouw jij aan jouw toekomst bij Weijerseikhout! 

MBO-niveau 2 of 3 diploma 

witte-streepjes.png
bonus2(goede).jpg

Leuke quote over behalen diploma.

klasse-aanhalingstekens.png
klasse-aanhalingstekens.png